Detall de vídeo

Capítol 420

Solidària
24/02/2012 00:18:48 | 107 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

- Marxa de la Solidaritat de Mans Unides. Més de 400 alumnes participants han buscat patrocinadors pels 20 quilòmetres de la Marxa solidària, i aquests diners es destinen a un projecte solidari. Enguany les beneficiàries seran més d’un centenar de nenes de l’Índia, on Mans Unides té previst construir un internat perquè puguin formar-se en unes condicions òptimes.
- Ha gaudit de l’hospitalitat i la noblesa dels sahrauís.  Amb l’exposició “Hijos del sol y el viento”, Paco Delgado i Flaviano de Pablo recorden el poble sahrauí que lluita pels seus drets més fonamentals i per a un referèndum d’autodeterminació d’acord amb la legalitat internacional. Delgado ens ofereix imatges més intimistes i familiars després de compartir estades amb la població sahrauí.
- Badalona es bolca amb un festival benèfic.  També ens atansarem a Badalona, per fer costat a l’AUPAPAU, que és un festival benèfic per a la Pau i la Justícia Social que se celebra a la tercera ciutat del país des de fa tres anys ja amb l'objectiu de recollir menjar per a les famílies més necessitades.
- “Mirem-nos en positiu”. L'associació catalana per al desenvolupament i la cooperació de Lleida va engegar al desembre la campanya 'Mirem-nos en positiu' i fa dies ha incorporat una iniciativa que vol desmentir rumors sobre la immigració a través del pa. Hi participen uns 70 forns.