Participa al nostre programa!

Cada setmana us proposem un repte diferent i ens agradaria que hi participessiu. Vídeos, fotos o propostes des dels vostres municipis seran molt benvinguts! Podeu trobar-nos a través de diferents vies:

- Per Whatsapp al número 620 927 065
- Pel nostre Facebook
- A través de Twitter amb el HT #BenTrobats
- O per mail, bentrobats@laxarxa.com

 

 

Normes d’ús i de participació al programa

Tot el material (fotografies i vídeos) que els usuaris facin arribar al programa 'Ben Trobats' per a qualsevol dels espais de participació del programa, ja sigui per Whatsapp, per Twitter, Facebook o pel formulari de la pròpia pàgina web haurà de ser material original i els participants n'han de ser els titulars dels drets de propietat intel·lectual. El participant serà en conseqüència responsable en exclusiva, davant de qualsevol reclamació judicial o extrajudicial exercitada per tercers, per qualsevol vulneració dels drets de propietat intel·lectual derivada de la seva participació en el programa.

La XAL es reserva el dret de poder emetre, durant el programa, i de posar a disposició i/o publicar a la pàgina web o a les xarxes socials corresponents, tot el material que els usuaris ens facin arribar a través de qualsevol de les vies anteriorment mencionades. D’altra banda, la XAL es reserva el dret de transformació (poder fer alguna modificació del material) abans de difondre’l a través de qualsevol de les plataformes de les què disposa.

L'autorització per a la difusió ni la cessió dels drets d’explotació d’aquests continguts no tindran limitacions ni temporals ni geogràfiques. La participació dels usuaris a través de les xarxes socials (responent a les crides a través de hashtags, mencions, etc…) implica de forma automàtica la prestació del consentiment a la XAL per tal de poder publicar el seu nom d’usuari a través de qualsevol de les finestres del programa o bé de contactar amb ells a través de missatges privats, si és possible, o públicament per tal que els usuaris es posin en contacte amb l’equip del programa.

La participació pública a través de les xarxes socials també implica l’acceptació de les condicions generals de participació del programa.

En cas de imatges o vídeos aportats a través del Facebook del programa (https://www.facebook.com/bentrobats/) la XAL no serà responsable de l'ús per part de tercers o del propi Facebook del material penjat al mur, si bé caldrà atenir-se a les prescripcions i advertiments que s'estableixin en aquestes aplicacions. La XAL no es fa responsable de possibles errors o funcionaments incorrectes de la plataforma de Facebook.

El programa

Magazín matinal dirigit i presentat per Clara Tena. El programa inclou entrevistes a personatges anònims amb molta història per explicar, espectacle, humor, misteri, gastronomia i fins i tot invents! Però, a més, vol comptar amb la participació dels espectadors, que cal que opinin però també... que cantin! Un magazine on tothom és ben trobat!

 

Canal responsable

La Xarxa

Productor

Logo-la-xarxa